Vineyard Cottage,

Prachtig gelegen huis, met een fenomenaal uitzicht, tussen de wijngaarden van zuid slowakije.

Het huis, dat geschikt is voor 2 tot 7 personen, werd gebruik om de zelf verbouwde wijn op te slaan in de wijnkelder. De wijngaard en de wijndruiven groeien nog steeds op de heuvel achter het huis. Helaas wordt hier nu geen wijn meer gemaakt. De in de heuvel gegraven wijnkelder is toegankelijk via de gang in de onderste verdieping.

Het huis bestaat uit 3 verdiepingen met 3 slaapkamers 2 badkamers  is eenvoudig maar compleet ingericht en heeft o.a. een vaatwasser, een wasmachine en beschikt over internet en een tv met free to air zenders.

Op de onderste verdieping zijn twee slaapkamers, een badkamer met toilet en een ruimte waar de wasmachine staat. Via de trap kom je op de eerste verdiepen met de woonkamer en keuken. Via de dubbele deuren in de woonkamer kom je op het verhoogde terras waar je een bijna oneindig uitzicht hebt!

Naast het huis bevind zich een kleine overkapping waar je kunt zitten op een houten bankje. Achter het huis, dat ook te bereiken is via de deur in de keuken, is de achtertuin met tuinstoelen en een hangmat en een zwembadje. Verder achter het huis tussen de wijnranken onder de perenboom staat nog een bank vanwaar je een geweldig uitzicht hebt over het huis. Hier bevind zich ook de vuurplaats waar in de avond vuurtje kunt stoken terwijl je naar de sterrenhemel kijkt. (Marsmellows niet vergeten!!)

Op de bovenste verdieping bevind zich nog een grote ruime slaapkamer met badkamer en toilet. Natuurlijk ook weer met een geweldig uitzicht.

Het huis beschikt over veel privacy en ligt aan een doodlopende weg waar nog een paar kleine originele wijnhuisjes staan. Deze wijnhuisjes worden nog steeds gebruikt door de plaatselijke bevolking om wijndruiven te verbouwen en wijn te maken.

 

Het is moeilijk om een passende omschrijving te maken van dit huis en woorden schieten te kort, om het gevoel te omschrijven van vakantie te vieren in dit huis.

Foto's zeggen meer dan duizend woorden, maar de woorden van onze gasten omschrijven het gevoel en de beleving uit de eerste hand en is de beste reclame.Gastenboek Vineyard Cottage

WIj wensen jullie een geweldige, onthaastende en lanterfanterende vakantie toe in Slowakije.