Welkom bij: Onthaasten in Slowakije.

Waar lanterfanten nog kan! 

Onthaasten in Slowakije bestaat uit een vakantiehuis en een B&B kamer in het oude landhuis en een mini camping.

Ondanks dat de huizen en de mini camping op minimaal 10 Km afstand van elkaar liggen zijn ze allemaal dicht bij de rivier de Ipel, een natuurgebied en de grens met Hongarije

Voor ons is het belangrijk dat onze gasten zich thuis voelen en we hopen dat we kunnen helpen  om hetzelfde gevoel te creĆ«ren die we zelf hebben bij Slowakije.

De plek van de huizen zijn met zorg uitgekozen om maximaal te profiteren van het wonderschone Slowaakse landschap. 

Veel van onze gasten zeggen dat ze de stilte konden horen. 

De rivier nodigt uit om te zitten en te luisteren naar de natuur en het kabbelende water. In de zomer is het heerlijk vertoeven in en aan de rivier. We maken zelfs wandelingen door/ in de rivier in de zomer. 

Hier in Slowakije lijkt het of de wereld stil is blijven staan en alle hectiek van Nederland niet bestaat.

Een prachtige plek om tot jezelf te komen of met je partner / gezin / vrienden "Quality Time" door te brengen. Toch zijn de dingen waar de moderne mens, schijnbaar, niet zonder kan aanwezig.: Internet, een vaatwasser, tv, culturele uitstapjes en restaurantjes waar je gezellig kunt eten.   

Het is moeilijk om een passende omschrijving te maken van onze filosofie en woorden schieten te kort, om het gevoel te omschrijven van vakantie te vieren bij Onthaasten in Slowakije.

Foto's zeggen meer dan duizend woorden, maar de woorden van onze gasten omschrijven het gevoel en de beleving uit de eerste hand en is de beste reclame.Gastenboek Vineyard Cottage.

WIj wensen jullie een geweldige, onthaastende en lanterfanterende vakantie toe in Slowakije.