Hier een greep uit ons gastenboek.                                             Updated: november 2017

 

 Wat en geweldige vakantie hebben wij gehad in Glabusovce House. Voor de eerste keer in Slowakije op vakantie. wat een vriendelijke, behulpzame mensen, goeie sfeer, prachtige locatie, ...echt genieten. En met een week van hoge temperaturen (rond 32 graden C) was het heerlijk verkoelen in het zwembadje of in de hangmat onder de grote notenboom.

Fam Piekeboer, September 2017

 

Het was voor ons een waar genot. Een schitterende accommodatie met alles erop en eraan.
Het heeft ons dan ook aan niets ontbroken.
Veel gefietst in de mooie omgeving.
Prachtige natuur heb je hier.

Fam. Bulder, augustus 2017

 

Bedankt voor het gastvrij onthaal. We voelde ons meteen thuis en hebben genoten van de rust en de natuur.
Het heeft ons aan niets ontbroken. Wellicht tot een volgende keer!

Fam. De Nies, Juli 2017We hebben genoten van jullie Glabusovce house. Alles wat we nodig hadden was aanwezig in het huis. De map met informatie en  foldertjes zijn voor ons erg bruikbaar geweest.

Het huis staat in een heerlijke omgeving. We hebben veel tijd doorgebracht in de tuin en en in de buurt.
We hadden geluk met het weer, de hele week warm en zonnig hier, terwijl het in Nederland veel kouder was en regende.

We wensen jullie nog veel mooie tijden toe in Slowakije.

Fam Albema,  Mei 2017

 

Voor ons redelijk dicht bij huis, maar toch helemaal weg! Het thema lanterfanten heeft ons geholpen om dat ook écht te doen en dat was ook precies wat we deze week hoopten te bereiken.

Bedankt!  Fam. Den Berg (Hongarije) September 2016

 

Terug van een heerlijke vakantie. Geweldig mooie streek, interessante plekjes om te bezoeken maar vooral het ongestoord met je honden loslopend te kunnen wandelen is ons geweldig goed bevallen. Wij komen zelf uit Brabant waar ook veel bossen zijn maar hier moeten je honden constant aan de riem lopen. Wij komen hier zeker nog eens een keer terug. Ook het huisje is ons prima bevallen, alles voorhanden, ruime kamers en een persoonlijke begroeting van jullie met een uitleg over de bezienswaardigheden in de buurt, konden wij erg waarderen. Een topvakantie gehad.

Fam.van der Wal, Augustus 2016

 

Wat een heerlijke vakantie hebben we achter de rug. De plek is geweldig. We hebben genoten van de tuin. Prachtige omgeving, waar je uren kan wandelen, vooral de rust vonden we “oorverdovend”.En dan s'avonds op het terras zitten  en de reeën vlakbij langs zien lopen of bij het kampvuur zitten, prachtig toch. De honden waren heerlijk moe van al het rennen en zwemmen en wij hebben genoten. Bedankt voor de heerlijke vakantie,  nou ja gewoon bedankt voor alles. We komen zeker nog een keer terug

fam. Damen, Juli 2016

 

Wat hebben wij heerlijk genoten van jullie prachtige huis. Een mooi stuk grond waar de liefde vanaf straalt. Iedere ochtend ontbijten onder de notenboom vonden we erg gezellig!   En iedere avond nieuwe sterrenbeelden ontdekt!!

Fam. Boverhuis, Juni 2016

 

Wij hebben heel erg genoten van onze tijd op Glabusovce house. Het onthaasten, de rust, de natuur, het contact met jullie. En ook de “ wilde” dieren.

Het was wel wat kort......tja dan kunnen we maar één ding doen: snel weer terugkomen.

bedankt voor alles,

 

Fam. Overeem, Augustus 2015

 

Het was een heel complete en vooral super ontspannen ervaring! We hadden ons geen betere plek kunnen wensen om onze vakantie te vieren...

Fam Voogt, Juli 2015

 

De twee weken zijn voorbij gevlogen, met een beetje weemoed gaan we terug naar de "gewone" wereld. Voor ons was het niet alleen een lekker verblijf maar ook 'n connectie en 'n gevoel van thuis.

Bedankt voor een zalige weken.

Liefs

Fam. Gunnink, Juni 2015


We hebben gewandeld, gefietst en genoten van de omgeving. Maar het fijnste was steeds het 'thuiskomen' hier in Glabusovce , eten in de avondzon en uitrusten in een goed bed... We kunnen het iedereen aanraden. De rust en de stilte, we zullen het missen.
Bedankt. 

Fam Houten, Augustus 2014

 

Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid. We hebben genoten van jullie attentheid en jullie geriefelijk onderkomen. Een prachtige uitvalsbasis om de omgeving te kunnen verkennen en een rustpunt om weer terug te keren na een tocht. De vogels zorgden af en toe voor een gezellig muziekje. Het gebeid rondom Glabusovce laat zich willig veroveren. De schoonheid openbaart zich als je je zintuigen op scherp zet. Het geeft je een onvergelijkbare geur, kleur en sfeer. Ons is het daarom goed bevallen diverse fietstochten te maken. Het klimaat is zeer aangenaam. Het is klaar voor een volle bak toeristen , die zijn er nauwlijks. Misschien maar goed ook.

Fam Dicke, juli/augustus 2014

 

We hebben hier een prima week beleefd. Gezellig huis met alles d'r op en d'r an. Ook Nederlandse zenders, een beetje thuis als je 's avonds nog niet buiten wilt zitten.  Lekker op het terras, prima eten. We hebben veel gefietst en gewandeld met de honden.

Fam de Lange, Juli 2014

 

Bedankt, voor alles we hebben de camping en dit huis mogen beleven! We hebben dankzij jullie tips ( bijna) overal de weg gevonden. We zijn nog nooit zo vaak en zo heerlijk uit eten geweest. Tijden de warmte was de rivier de Ipel heerlijk verkoelend en de Bograc avond was een genoegelijk samen zijn. Dit huis voelde als thuis voor ons, de sfeer in het huis en tuin, hier hebben we kunnen onthaasten. De verjaardag, de wijn, kampvuren en gezellig ouwehoeren = vakantie

Fam Koopman augustus 2013

 

Geweldig! We zaten op het terras en we konden de sfeer die jullie aan jullie huis willen geven helemaal ervaren (proeven!) Het weer was geweldig. Ook van de omgeving hebben wij enorm genoten. Het lieflijke en de stilte! Wij hebben echt bij de stilte stilgestaan.
Onze vakantie is een beetje een “rust” vakantie geworden. We zijn naar Boedapest geweest en Cabrat' gewandeld. De restaurantjes waren ook zeer goed! 
Kortom: we hebben het enorm naar ons zin gehad!!
Graag komen we er nog een keer terug! Bedankt dat we van jullie gastvrijheid gebruik mochten maken!

Fam Hulshof, augustus 2013

 

Wat een prachtige plek hebben jullie. De rust, de omgeving, het goedkope eten en natuurlijk het weer doen een mens goed. Jullie gastvrijheid konden wij zeer waarderen  Bedankt dat wij er van mochten genieten. 

Fam van Gils, juli 2013  

Geweldige vakantie in Glabusovce!! Met z'n vijven hebben wij een hele fijne vakantie gehad in Glabusovce House. Het huis is ruim met een prachtige tuin met fruitbomen ( de kersen waren rijp)Bij warm weer is het heerlijk zitten onder de notenboom. De eigenaaars zijn zeer vriendelijk behulpzaam en betrouwbaar en gaven ons uitleg over wandelingen, bezienswaardigheden en de manier van leven waar de nadruk ligt op onthaasten, mooie natuur en genieten van wat de natuur voortbrengt.Uit eten is hier spotgoedkoop. Een aanrader is ook de  goulash (bogracs), bereidt door de eigenaars bij hun huis. We hebben een geweldige avond gehad met goulash, drinken en zeer boeiende en geanimeerde gesprekken, gelardeerd met een geweldige kennis van Slowakije en een grote dosis humor.Wanneer u eens een ander soort vakantie wilt vieren is dit een geweldige aanrader!Bedankt, namens de

fam van duijnhoven, Juni 2013  

Helaas zijn onze 14 dagen al weer voorbij. Terugkijkend op een geweldige en mooie tijd. Het is moeilijk onder woorden te brengen wat het voor ons betekende. We hebben ontzettend genoten van deze plek. 

Fam Adoli, mei/juni 2013  

Het was toch wel spannend om naar het oostblok te gaan, Maar we hebben er met ons allen absoluut geen spijt van. Het is hier in een woord gewoon geweldig, En het uit eten gaan met een gezin met drie kinderen is ongelovelijk goed en goedkoop. Aboluut een aanrader!!! We zullen jullie zeker aanbevelen! 

Fam Vermeulen, augustus 2012  

Na twee weken in dit geweldige huis doorgebracht te hebben moeten we weer naar huis. We zullen de warmte, het zwembadje, de notenboom en jullie enorm missen.De wandelingen in de omgeving waren erg mooi. we zijn weer helemaal "onthaast" 

Fam de Groot,  juli 2012  

Wij hebben twee weken doorgebracht in Glabusovce House. Met zijn tweeën meer dan genoeg ruimte natuurlijk, een goede en praktische inrichting en een geweldige tuin. De notenboom is onontbeerlijk om in de schaduw te zitten als het in de zon te heet wordt. Met een start in de voor- of achtertuin zijn diverse leuke wandelingen te maken, en een aantal bezienswaardigheden in de omgeving is in dagtochten makkelijk te bekijken. We gingen ook nog een weekend naar Budapest, in anderhalf uur ben je er, en onderweg vallen er nog interessante plaatsen (Gödöllő, Hollókő) te bezoeken.De 'begeleiding' door de verhuurders was geweldig, en veel handige tips en adviezen.Wij hebben genoten van ons verblijf in deze rustige en interessante omgeving.

Fam. Lapikas, mei/juni 2012

 

Wij zijn een ouder echtpaar van 70 en zijn hier een maand geweest en hebben het hier erg naar onze zin gehad. Stralend weer en rust en een schitterende natuur. Uit eten gaan is erg goedkoop. Vooral het dagmenu tussen 11en 2. Bier is hier spotgoedkoop en lekker.

Wij danken jullie voor de goede zorg. En zullen jullie dan ook van harte aanbevelen.

Fam v.d.Heuvel  september 2011

 

Wij hebben hier een super twee weken gehad in jullie vakantiehuis! Het is erg netjes en ruim. Voor ieder wat wils! Het is echt een aanrader! De omgeving is ook erg mooi om in te wandelen. Bedankt voor deze leuke weken in het vakantiehuis! 
fam. Roosen, augustus 2011

 

We hebben met 2 volwassenen en 4 kinderen twee weken vakantie gevierd in vakantiehuis "Glabusovce cottage". De ontvangst was zeer hartelijk evenals het afscheid aan het einde van de twee weken. Een ruime woning van alle gemakken voorzien. En buiten volop speelruimte voor de kinderen, ze konden voetballen, lekker afkoelen in het zwembad of ravotten in het bos. Vuurtje stoken was wel het spannendste! Mooie omgeving om te wandelen en een autorit naar de omliggende bezienswaardigheden is ook aan te raden. Kortom wij hadden een hele fijne vakantie.

Fam Westerhoof, augustus 2011