Updated Jan-2020

 

Een week lang op de minicamping bij het oude landhuis heeft bij mij het gevoel gegeven van ouderwets kamperen. Kamperen zoals kamperen bedoeld is. In de stilte van een authentieke omgeving op de grens van twee landen.  En met het veilige gevoel beschermd te zijn door twee zorgzame mensen en twee waakzame honden. Uniek!

Veel goede wensen en hartelijke groet,
Hans van Hechten Juli 2019

 

Wat een prachtig plekje hadden wij afgelopen zomer (in augustus 2018) op jullie minicamping! Wij hebben genoten van het uitzicht, de ruimte en de rust. Ook onze drie jongens hebben het reuze naar hun zin gehad (niet in de laatste plaats door de beide honden, het zwembad, de kampvuurtjes, het watergevecht en de wandelingen in de Ipel). En wat een prachtig landhuis hebben jullie. Onze handen jeukten om er in te gaan klussen! In de omgeving zijn veel mooie dingen te zien en te doen. Een paar jaar geleden hebben we niet zo ver van jullie minicamping gekampeerd, maar desondanks hebben we deze vakantie weer zoveel nieuws ontdekt en gezien. Bedankt voor jullie gastvrijheid en gezelligheid. Wij komen eigenlijk geen twee keer op dezelfde camping, maar bij jullie komen we ongetwijfeld weer een keer terug!

 Hartelijke groet van de familie Balt

de familie Balt augustus 2018

 

Een rustige camping met uitgestrekte omgeving. Ruime staanplaatsen en goede voorzieningen. Een opzetbadje en een vuurplaats. De campingbeheerders zijn heel erg aardig en hebben twee lieve honden. Er is ook een beekje waar naar hartenlust gespeeld kan worden. Een geweldige camping voor jong en oud! Er zijn een paar Unesco-stadjes en op anderhalf uur rijden van de camping is een hele leuke goud- en zilvermijn.

Nogmaals bedankt voor het heerlijke verblijf op jullie camping!

Familie van den Berg augustus 2018

 

Net terug van twee weekjes Slowakije. We vergisten ons van camping en kwamen terecht op Mini camping bij het oude landhuis.  Meteen hebben we onze reservatie op de andere camping geannuleerd: Camping Bij het oude landhuis is een paradijsje!  Voor de eigenaren is geen moeite te veel.

En altijd met de glimlach! 

De streek is er prachtig en ideaal om te wandelen en te fietsen.  

Fam Verhagen juli  2018

 

Het is een hele gemoedelijke mini camping.

Wij vonden hier rust en een vrij gevoel. Wat moet een mens nog meer hebben, genieten onder de bomen.

Het was super aangenaam en bedankt voor alles!

Fam Zandstra  juli 2018

 

We zochten een camping met wat schaduw, waar nog plaats was voor 1, max 2 nachten. Toen vonden we net wat we zochten! En die 2 nachten? Die werden er 10! Een heel kleine camping, veel bomen (maar ook volle zon voor wie dat liever heeft), langs een watertje en heel behulpzame mensen!

Fam de Heer.  augustus 2017

 

Heerlijk verblijf op een bizar mooie locatie!
Deze locatie is echt ontzettend mooi. De afbeeldingen geven zelfs niet weer hoe mooi het er echt is! De rivier die door het rustige landschap loopt is geweldig. Hier kom je echt tot rust. S’avonds met een glas lokale wijn bij de tent zitten en luisteren naar de krekels.

Fam Hermans  augustus 2017

 

Genoten hebben wij van een heerlijke vakantie bij jullie in het zó mooie Slowakije. Wat een ruimte, zoveel groen. Het was heerlijk om zo te onthaasten en te genieten van alle natuurlijke rust.

Wij komen graag weer! 

Fam Kievit  juli 2017

 

Prachtig gelegen camping voor rustzoekers en natuurlievelingen. Schitterend uitzicht! 

Fam.Vermeulen augustus 2016

 

Ideaal gelegen bij de rivier en is het een plek om volledig tot rust te komen. De stilte is echt opvallend!  Ontvangst was zeer hartelijk. De camping gaf een geweldig uitzicht op de omgeving.  De wandelingen in de omgeving waren bijzonder.
Een echte aanrader!

Fam van der Heyden augustus 2016